Leírás
Surimi halrudacskák majonézes szósszal, hűtött.
Használati utasítás
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolási feltételek: 0°C +4°C-on (hűtőszekrényben) a csomagoláson feltüntetett minőségmegőrzési dátumig (nap/hó/év) tárolható. Felbontás után minőségét megőrzi 1 napig hűtőszekrényben. Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson.
Tárolás
Lehűtött
Gyártó
UAB „Plungės kooperatinė prekyba", Birutės g. 50, LT-90112 Plungė, Litvánia www.viciunaigroup.eu
Forgalmazó
Viciunai Hungary Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 48. (1sz. épület, 3 emelet)
Összetevők
Surimi halrúd_x000D_ Víz, Szurimi (Származási hely: EU kívüli) 35% (HALHÚS, stabilizátorok: szorbitol, E450, E451, E452; cukor), TOJÁSFEHÉRJE, Keményítő (BÚZÁT tartalmaz), Repceolaj, Módosított keményítő, Aroma (tartalmaz RÁKFÉLÉKET és ízfokozó: E635), Konyhasó, Cukor, SZÓJAFEHÉRJE, Stabilizátor: karragén, Színezék: kárminok, paprikakivonat_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ Víz, Repceolaj 40%, Cukor, Sűrítő: módosított keményítő, Konyhasó, TOJÁSSÁRGA por, Savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, ecetsav, Stabilizátorok: E412, E401, Fokhagyma granulátum 0,3%, Kapor 0,2%, Konzerváló anyagok: kálium-szorbát, nátrium-benzoát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Fehér bors, MUSTÁR aroma, Színezék: E160a_x000D_
Allergén infók
Surimi halrúd_x000D_ Nyomokban PUHATESTŰEKET, TEJET és ZELLERT tartalmazhat._x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ _x000D_
Allergének
Tartalmaz: Rákfélék, Tojás, Hal, Mustár, Szója, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Zeller, Tej, Puhatestűek
Tápanyagok
Surimi halrúd_x000D_ minden 100-bang_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ minden 100-bang_x000D_ | |
---|---|
Energia (kJ) | Surimi halrúd_x000D_ 450.0_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 1618.0_x000D_ kJ |
Energia (kcal) | Surimi halrúd_x000D_ 107.0_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 392.0_x000D_ kcal |
Zsír | Surimi halrúd_x000D_ 3.1_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 40.0_x000D_ g |
amelyből telített zsírsavak | Surimi halrúd_x000D_ 0.3_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 4.5_x000D_ g |
Szénhidrát | Surimi halrúd_x000D_ 12.8_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 7.5_x000D_ g |
amelyből cukrok | Surimi halrúd_x000D_ 3.2_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 3.8_x000D_ g |
Rost | 0g |
Fehérje | Surimi halrúd_x000D_ 7.6_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 7.0_x000D_ g |
Só | Surimi halrúd_x000D_ 1.8_x000D_ _x000D_ Szósz_x000D_ 1.5_x000D_ g |
Alkohol tartalom (%)