Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kupon használati szabályzat

Az e-kuponok (továbbiakban: kupon) használatára vonatkozó szabályok

Az e-kupon használata webáruházunkban

A hazaimarket.hu webáruházzal kapcsolatban kiadott e-kuponok kizárólag a hazaimarket.hu webáruházban történő szolgáltatás igénybevételekor használhatóak fel!

Az e-kupon beváltása e-mail címhez kötött, a webáruházban történő bevásárlás folyamatának adott pontján (pénztár), a kód megadásával, beírásával történik.

A kupon beváltáshoz kérhetjük annak bizonyítását, hogy a kupont a Vásárló jogosult használni!

A kibocsátott kuponok:

  • csak egy alkalommal válthatóak be;
  • egy bevásárlás alkalmával csak egyszer használhatóak fel;
  • készpénzre nem válthatóak
  • a rajta feltüntetett érvényességi időszak végéig használhatóak fel.

A kuponok a Hazai Market Kft tulajdonát képezik. A kupon nem átruházható, csak az Vásárló jogosult használni, aki azt megkapta. A kuponok nem másolhatóak, nem forgalmazhatóak, nem továbbíthatóak. A kuponok jogszerűtlen megosztása, átruházása, terjesztése feljelentést vonhat maga után és érvénytelen felhasználásnak minősül. Ilyen esetekben fenntartjuk a jogot a kupon elfogadásának megtagadására.

A kuponok felhasználhatósága egy minimális rendelési értéktől függ, azaz csak akkor használható fel, ha a rendelés értéke ezt eléri vagy meghaladja. A házhozszállítás és egyéb szolgáltatások díja a rendelési értékbe nem számít bele.

Kuponok

1.     Regisztráció esetén automatikusan küldött 2000 Ft értékű kupon

A kupon használata kizárólag a webáruházunk új vásárlói részére, a regisztrációt követőn automatikusan kerül kiküldésre.

A kupon beváltása 10.000Ft értéket meghaladó rendelés felett lehetséges,(kuponnal csökkentett összegnek el kell érnie a minium 10.000Ft rendelési érteket)

Használat feltétele: kizárólag a még előzőekben nem regisztrált vásárlók vehetik igénybe

Kizáró ok: az új regisztráció időpontjában már van az adott kiszállítási címre regisztrált fiók, függetlenül attól, hogy más néven, más e-mail címen történik az új regisztráció

2.     Egyéb promóciókban, nyereményjátékokban, kérdőívek kitöltésében a részvételért kiküldött kuponok

A kupon használata a kupon kiküldésekor kapott leírásban megadott feltételek szerint történhet

 

Fenntartjuk a jogot, hogy megfelelő tájékoztatás mellett egyes termékeket vagy szolgáltatásokat kizárjunk a kupon felhasználási köréből.

Amennyiben a Vásárló a kuponokat a jelen ÁSZF-ben feltüntetett „Az e-kuponok (továbbiakban: kupon) használatára vonatkozó szabályok” megsértésével használja fel, a Hazai Market Kft jogosult a nem jogszerűen szerzett kuponok érvénytelenítésére és megtagadhatja ezek elfogadását!

A visszaélés lehet különösen, de nem kizárólagosan

-        több e-mail cím vagy fiók létrehozása és használata ugyanazon kupon többszöri megszerzése és használata érdekében

-        az új regisztráció alkalmával automatikusan kiküldött 2000 Ft értékű kupon esetén a már meglévő

A Vásárló tudomásul veszi, hogy az ilyen kupon elfogadásának megtagadása miatt a Hazai Market Kft-vel szemben semmilyen követelést nem támaszthat!