Magvak, Szárított gyümölcsök
Az őszi, téli időszakban az olajos magvak és az aszalt gyümölcsök szervezetünk fontos tápanyagforrásai lehetnek. Fogyasztásuk nagy mértékben hozzájárul egészségünk védelméhez a koncentrált tápanyag tartalmuk miatt.
Az olajos magvak rendszeres fogyasztása hatással van az erek egészségének fenntartásában, és ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
A gyümölcsök aszalása és az aszalt gyümölcsök fogyasztása a kiegyensúlyozott étrendben hosszú évekre visszavezethető. Az aszalással, a gyümölcsök víztartalmának csökkentésével a tápanyagtartalmuk nő, koncentrálódik. Az aszalt gyümölcsök természetes cukrokban, rostokban, káliumban és antioxidánsokban gazdagok.
Használja hászhozszállítás élelmiszer szolgáltatásunkat, rendelje meg online élelmiszer webáruházunkban az öszi, téli időszakban, a szervezete számára fontos tápanyagok pótlása érdekében, az aszalt gyümölcsöket, magvakat, vagy vegyes magvakból, és aszalt gyümölcsökből álló magkeverékeket.