Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldség-gyümölcs választékunk

A zöldségeket és gyümölcsöket kiemelkedő táplálkozás- élettani hatásuk matt fogaszjuk, építjük be a mindennapi táplálkozásunkba. Energia-, zsír-, és szénhidráttartalmuk viszonylag alacsony, viszont jelentős vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmmal rendelkeznek, ezáltal nagy szerepet játszanak a betegségek kockázatának csökkentésében. Magas élelmi rosttartalmuk elősegíti emésztésünket, teltségérzetet biztosít és jótékonyan befolyásolja a szervezetünk anyagcseréjét. Magyas íz és illatanyagaik révén elősegítik az emésztőnedvek termelését. Szabályozzák a szervezet folyadékháztartásának egyensúlyát, mivel többségük magas víztartalommal rendelkezik.

Élelmiszer kiszállítási, házhozszállítási szolgáltatásunk révén élelmiszer webshopunkban könnyedén, otthon, akár a kedvenc fotelodban ülve, meg tudod rendelni a mindig friss zöldség és gyümölcs termékek széles választékát.

Hogy könyebbé tegyük az online élelmiszer vásárlást, a zöldség és gyümölcs termékeinket tulajdonságaik alapján kategóriákba soroltuk.

zöldség-gyümölcs