Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünket, a Hazai Market Kft-t 2017-ben alapítottuk.

2017 áprilisában nyitottuk meg Cegléden az Összekötő úton található Élelmiszer üzletünket a SPAR Franchise partnereként.
2020 augusztus elején indítottuk útjára Cegléden elsők között az online áruházunkat, élelmiszer házhozszállítási szolgáltatással.
2020 augusztus végén Csemő, Nyársapát, Ceglédbercel, Törtel, Tápiószőlős, Újszilvás településekre is kiterjesztettük szolgáltatásunkat, hogy a minőségi és modern kereskedelem az itt élők számára is elérhető legyen.
 

Miért érdemes online bevásárolni? 

Az online bevásárlás segítségével megszabadulhatunk a sorban állástól, a cipekedésektől, időt és energiát spórolunk meg. A nagyobb bevásárlásokat egy számítógép vagy telefon segítségével el tudjuk végezni otthonról.

Az Online áruházunkban, a Cegléd Összekötő úton üzemeltetett SPAR Partner üzletünk több mint 4000 termékéből álló választéka található meg, kategorizálva. Minden egyes termék, jó minőségű, élethű fotóval van illusztrálva és a teljes termék leírás, összetevőkkel és minden kötelezően előírt hasznos adattal rendelkezésre áll, így a webáruházban böngészve egy virtuális üzletben érezheti magát a látogató. A vásárlást a kategorizált termék elhelyezésen kívül egy keresőmező is egyszerűvé teszi, ha valaki a termékek böngészése helyett a gyors bevásárlást preferálja, annak ez nagy segítségére lesz.

Webáruházunkban az élelmiszerek, vegyi áruk és háztartási cikkek teljes palettája elérhető. Tőkehús és baromfi termékek tálcás, és vákuumcsomagolt kiszerelésekben kaphatók.

Kollégáink a termékek összekészítése és a kiszállítás során is a kialakított minőségbiztonsági, HACCP rendszerünk szerint végzik munkájukat. Fontos feladat számunkra a hűtést igénylő termékek minőségének megőrzése, ezért ezeket a hűtést nem igénylő áruktól elkülönítve, hűtőboxban szállítjuk ki, ügyelve arra, hogy a frissességüket megőrizve tudjuk átadni a megrendelőnek. A vegyi árukat és a földes árukat (zöldség) külön csomagolással látjuk el, hogy véletlenül se történjen meg az élelmiszerek szennyeződése. A megrendelt termékek összekészítését és a szállítást végző kollégáink is gumikesztyűt és maszkot viselnek ezzel is növelve a biztonságot, ami a jelen helyzetben nagyon fontos.

Online Webáruházunk hetente megújuló akciós termékekkel (250-300 termék) várja vásárlóinkat. Az akciós termékeken kívül, nagyon jó spórolási lehetőséget jelentenek, a választékunk részét képező, kiváló minőségű, SPAR márkatermékek (több mint 900 termék), melyek ár-érték aránya kitűnő.

 

Küldetésünk:

Üzletünkben és online áruházunkban is a vásárlói elégedettségért küzdünk, hiszen számunkra a legnagyobb elismerés, ha egy vásárló nap mint nap betér hozzánk, felkeresi online felületünket és nálunk vásárol.

Köszönjük, hogy felkerested üzletünket ezzel is támogatod a hazai kiskereskedőket, vállalkozásokat.

 

Köszönettel:

Balázs József, Kóródi Sándorné, Kádár József