Leírás
Pörkölt ízesítő
Használati utasítás
A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 evőkanál (kb. 25 g) Pörkölt ízesítő krém adagolását javasoljuk. Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 12%-át fedezi.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Univer Product Zrt. H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza Úrihegy 294.
Forgalmazó
Univer Product Zrt. H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza Úrihegy 294. Információ informacio@univer.hu Vannak új ötleteink! www.univer.hu/Receptek
Összetevők
Nyers fűszer- és pritaminpaprika, Nyers vöröshagyma (KÁLIUM-METABISZULFIT), Sűrített paradicsom, Étkezési só, Finomított napraforgó olaj, Fokhagymakrém (KÁLIUM-METABISZULFIT), Módosított keményítő, Köménymag, Étkezési sav (citromsav), Sűrítőanyag (xantángumi), Tartósítószer (kálium-szorbát)
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Kén-dioxid / Szulfitok
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 359kJ |
Energia (kcal) | 86kcal |
Zsír | 2,4g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3g |
Szénhidrát | 10,5g |
amelyből cukrok | 7,5g |
Rost | 3,6g |
Fehérje | 3,5g |
Só | 11,5g |
Alkohol tartalom (%)
0