Leírás
Pörkölt mandulás és narancsos marcipán csokoládé bevonattal
Használati utasítás
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szamos Marcipán Kft. H-2085 Pilisvörösvár Szent Erzsébet u. 109.
Forgalmazó
Szamos Marcipán Kft. H-2085 Pilisvörösvár Szent Erzsébet u. 109. www.szamosmarcipan.hu
Összetevők
MANDULA 31%, Cukor, Csokoládé 21% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília aroma), Cukrozott narancshéj 7% (narancshéj, glükóz-fruktózszörp, cukor, étkezési sav: citromsav), Ivóvíz, PÖRKÖLT MANDULA 4,5%, Glükózszirup, Olívaolaj, Tartósítószer (kálium-szorbát), Nedvesítőszer (invertáz), Kakaó szárazanyag a csokoládéban legalább 70%.
Allergén infók
Nyomokban tejet, glutént tartalmazhat.
Allergének
Tartalmaz: Mandula, Szója_x000D_ Tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék, Tej
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 2020kJ |
Energia (kcal) | 483kcal |
Zsír | 28,8g |
amelyből telített zsírsavak | 7,5g |
Szénhidrát | 43,2g |
amelyből cukrok | 39,5g |
Rost | 0g |
Fehérje | 9,7g |
Só | 0,01g |
Alkohol tartalom (%)