Leírás
Sólet csípős kolbásszal
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Összetevők
Ivóvíz, Étkezési szárazbab 14%, Csípős baromfi lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, SZÓJAFEHÉRJE, étkezési só, stabilizátor: E451, fűszerkivonatok, ízfokozó: E621, fűszer: csípős paprika 0,43%, antioxidáns: E316, aroma, élesztőkivonat, tartósítószer: E250), BÚZALISZT, ÁRPAGYÖNGY, Vöröshagyma-pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Napraforgó étolaj, Étkezési só, Fűszerek, Ételízesítő (ízfokozók: E621, E631, E627)
Allergén infók
A termék zellert is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Árpa, Szója, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Zeller
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 423kJ |
Energia (kcal) | 101kcal |
Zsír | 3,3g |
amelyből telített zsírsavak | 1,2g |
Szénhidrát | 13,4g |
amelyből cukrok | 1g |
Rost | 0g |
Fehérje | 4,7g |
Só | 1,5g |
Alkohol tartalom (%)