Leírás
Babgulyás kolbásszal
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Összetevők
Ivóvíz, Száraz bab 14%, Baromfi lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, SZÓJAFEHÉRJE, étkezési só, stabilizátor: E 451, fűszerkivonatok, ízfokozó: E 621, fűszer, antioxidáns: E 316, aroma, élesztő-kivonat, tartósítószer: E 250), BÚZALISZT, Gyorsfagyasztott zöldség keverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér, ZELLER), Napraforgó étolaj, Fűszerek, Ételízesítő (ízfokozók: E 621, E 631, E 627), Étkezési só, Füstaroma
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zeller, Szója, Búza
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 377kJ |
Energia (kcal) | 94kcal |
Zsír | 3g |
amelyből telített zsírsavak | 0,8g |
Szénhidrát | 11,6g |
amelyből cukrok | 1,6g |
Rost | 0g |
Fehérje | 4,9g |
Só | 1,5g |
Alkohol tartalom (%)
0