Leírás
Kakaós ét tortabevonó
Használati utasítás
Felhasználási javaslat: A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 9 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk, és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre tesszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Bonbonetti Kft., 1134 Budapest, Váci út 19. 2/6., Magyarország
Összetevők
Cukor, Növényi zsír (pálmamag és teljes mértékben hidrogénezett pálmamag), Zsírszegény kakaópor (22%), Aroma, Emulgeálószer: SZÓJALECITIN
Allergén infók
A TERMÉK TEJSZÁRMAZÉKOKAT, DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, SZEZÁMMAGOT, TOJÁST ÉS GLUTÉNT IS TARTALMAZHAT!
Allergének
Tartalmaz: Szója_x000D_ Tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék, Tojás, Tej, Diófélék, Földimogyoró, Szezámmag
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 2384kJ |
Energia (kcal) | 574kcal |
Zsír | 40,5g |
amelyből telített zsírsavak | 36,1g |
Szénhidrát | 42,8g |
amelyből cukrok | 40g |
Rost | 0g |
Fehérje | 5,2g |
Só | 0,01g |
Alkohol tartalom (%)