Leírás
Halászlékocka
Használati utasítás
Sokan, sokféleképpen készítik a halászlevet. Jó tudni azonban, hogy a halcsontokból, halfejből, egyéb nyesedékekből készített tartalmas alaplé sok mindenhez felhasználható, legyen az egy ízletes halpaprikás, vagy a Dorozsmai molnárponty tejfölös gombás mártása. Felhasználási javaslat: Két kockát tegyünk 400 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 121-127. Tel: 06 80 180 144 knorr@unileverinfo.hu www.knorr.hu
Összetevők
Növényi zsírok (pálma, shea, sal), Só, Fűszerpaprika (17%), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Vöröshagymapor (8,1%), Cukor, Főtt-szárított TŐKEHAL (5,9%), Aromák (HALLAL), Színezék (ammóniás karamell), Cayenne-bors, ZELLERMAG
Allergén infók
A termék puhatestűeket és rákféléket tartalmazhat.
Allergének
Tartalmaz: Zeller, Hal_x000D_ Tartalmazhat: Rákfélék, Puhatestűek
Tápanyagok
per 100ml | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0