Leírás
Termék leírás
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Tárolás
Gyártó
Forgalmazó
Összetevők
Allergén infók
Allergének
Tápanyagok
Alkohol tartalom (%)
A fekete bors közvetlenül az őrlés után adja a legintenzívebb ízt és illatot ezért, ha kész ételt szeretnénk borsozni, érdemes malmot használni
Használati utasítás
0
Biztonsági figyelmeztetés
0
Minőség megőrzés
0
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
0
Forgalmazó
Lacikonyha Magyarország Kft
Összetevők
egész feketebors
Allergén infók
0
Allergének
0
Tápanyagok
per 100ml | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!