Leírás
Sólet csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Összetevők
Ivóvíz, Csípős házikolbász 14% (sertéshús, ipari szalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Száraz fehérbab 13%, ÁRPAGYÖNGY, Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), BÚZALISZT, Napraforgó étolaj, Fűszerek, Étkezési só, Ételízesítő
Allergén infók
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Árpa, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Szója
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 583kJ |
Energia (kcal) | 139kcal |
Zsír | 6,1g |
amelyből telített zsírsavak | 2,5g |
Szénhidrát | 12,5g |
amelyből cukrok | 1,4g |
Rost | 0g |
Fehérje | 6,8g |
Só | 1,5g |
Alkohol tartalom (%)
0