Leírás
Tartósítószer keverék befőttek tartósításához
Használati utasítás
Felhasználási javaslat: Készítsünk szirupot: 1,9 liter vízhez adjunk ízlés szerint 50-75 dkg cukrot agy Haas Natural Glukonon édesítőszer granulátumot. Tetszés szerint adjunk hozzá fahéjat, szegfűszeget, majd forraljuk fel. Az alaposan megtisztított gyümölcsöket (a nagyobbakat félbevágva) tegyük a szirupba, és újraforrásig főzzük. A gyümölcsöket szedjük át a megtisztított üvegekbe. A szirupot újra forraljuk fel, ezt követően keverjük bele a Haas Befőtt tartósítót, majd a forró szirupot töltsük a gyümölcsökre, hogy azokat ellepje. Az üvegeket azonnal zárjuk le. A szobahőmérsékleten kihűlt kompótokat helyezzük száraz, hűvös helyre.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas u. 1.
Forgalmazó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas u. 1. Tel.: 96/513-440 www.edhaas.hu
Összetevők
Cukor, Tartósítószerek (nátrium-benzoát, kálium-szorbát), Antioxidáns (aszkorbinsav)
Allergén infók
Allergének
Nem tartalmaz: Glutén
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 1398kJ |
Energia (kcal) | 333kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 83.21g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0