Leírás
Zabkása alappor. Vörös áfonyás. Laktózmentes
Használati utasítás
Hozzávalók: 1 tasak Vitalis Zabkása vörös áfonyás, 125 ml forró víz. Elkészítés: A tasak tartalmát egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük 125 ml forró vízzel (100°C). Minimum 3 percig állni hagyjuk, majd átkeverjük és fogyaszthatjuk. Tipp: 125 ml forró laktózmentes tejjel (100°C) is elkészíthető.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
68% ZABPEHELY, Cukor, Inulin, Kukoricakeményítő, 4% lenmag, 1,6% fagyasztva szárított vörösáfonya-darabok, Természetes aroma, Étkezési só, Magnézium citromsavval alkotott sói
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zab
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0