Leírás
Használati utasítás
Hozzávalók: Dr. Oetker vaníliaízű pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. 3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: A pudingot a receptleírás alapján, azonban 400 ml almalével készítjük el. 200 ml habtejszínt kemény habbá verünk, és a még meleg pudinghoz forgatjuk. Tálaláskor almaszeletekkel díszítjük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
Kukoricakeményítő, Étkezési só, Aroma, Színezék (karotinok)
Allergén infók
Allergének
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0