Allergiával kapcsolatos információk
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmaz
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Gyártó címe
Palackozta: Varga Pincészet Kft. Badacsonyörs Magyarország
Kapcsolat
Varga Pincészet Kft. Badacsonyörs Magyarország Tel.: 06 87/471-211 www.vargabor.hu
Termék információk
Kedves Vásárlónk! Természeti és kulturális adottságai az Egri borvidéket hazánk egyik legfontosabb borrégiójává emelik. Családunk mintegy 60 hektár szőlőt telepített a borvidék legjobb fekvésű területein, így Egri Bikavérünk jelentős részben saját szőlőnkből készül. Fő alkotó fajtái a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon, a Kékoportó és a Zweigelt. A bikavér az a borunk, amely minden évjáratban közel azonos, kiegyensúlyozott minőséget eredményez. Ennek egyik fő oka a hosszú érlelés, amelyből minimum 12 hónap nagy fahordóban történik. A másik, hogy az alkotó fajták arányának megválasztásával lehetőségünk nyílik a bor karakterének folyamatos szinten tartására. Színe bíborvörös, illatában, ízében a meggy dominál, kellemes sav-tannin egyensúlya bársonyossá, jó "illatúvá" teszi a bort. Fogyasztását magyaros ételekhez, vörös húsokhoz, hosszú éjszakai beszélgetésekhez 18°C-on ajánljuk. Kedves egészségére! Varga Péter
Biztonsági figyelmeztetés
Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Előírt terméknév
Védett eredetű klasszikus száraz vörösbor
Cég címe
Badacsonyörs Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!