Összetevők
Cukor,Vanillin kristályTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1700 kJ/ |
400 kcal | |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 100 g |
amelyből cukrok | 100 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Elkészítés és felhasználás
Tálaláskor díszítőként is használhatjuk.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Látogasson el facebook oldalunkra receptekért és értesüljön akcióinkról! www.facebook.com/1.MagyarCukorManufaktúraKft.
Kapcsolat
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. H-7400 Kaposvár Iparos utca 4. Tel.: +36 82-527-260 info@1mcm.hu www.cukormanufaktura.hu
Termék információk
Kristályvanillinnel ízesített cukor, mely különféle édes süteményeknek, sodóknak, parféknak, krémeknek egyedi, különleges ízt kölcsönöz.
Márka információk
Keresse további termékeinket is a boltok polcain: Xilit 250 g Cukormanufaktúra
Receptek
Túrótorta Hozzávalók: 25 dkg túró, 25 dkg gyümölcscukor, 3 teáskanál vanillincukor (12 g), 10 dkg vaj, 1/2 l tej, 2 dkg zselatin, 1 kisdoboz babapiskóta, friss gyümölcs vagy kompót. Legfinomabb eperrel, banánnal vagy barackkal. Elkészítés: A túrót villával nyomkodjuk össze, majd keverjük el a gyümölcscukorral, a vaníliás cukorral és az olvasztott vajjal. A zselatint keverjük el 2 dl hideg tejben és öntsünk hozzá 2 dl meleg tejet. A zselatinos tejet öntsük a túróhoz, keverjük össze. Béleljünk ki folpackkal egy őzgerincformát, és öntsük bele a túrókrémet. Erre tegyünk egy rétegben barackbefőttet. A babapiskótákat forgassuk meg a maradék tejben, majd szorosan egymás mellé rakjuk le a befőtt tetejére. Tegyük a hűtőbe dermedni. Tálaláskor fordítsuk ki a formából, húzzuk le a folpackot a tetejéről, és gyümölccsel, babapiskótával díszítve tálaljuk.
Forgalmazó címe
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. H-7400 Kaposvár Iparos utca 4.
Előírt terméknév
Vanillincukor
Cég címe
H-7400 Kaposvár Iparos utca 4.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!