Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A szalalkáli közkedvelt lazítószer, mellyel különösen finom és omlós süteményeket lehet készíteni. Adagolása: A receptben leírtak szerint, kevés folyadékban feloldva történjen
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. www.szilasfood.hu
Márka információk
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek. Próbálja ki! Váncza habfixáló por
Előírt terméknév
Szalalkáli ammónium-bikarbonát
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!