Összetevők
Csipkebogyóvelő (60%),Cukor,Citromlé sűrítmény,Zselésítő anyag (pektin),100 g termék 60 g csipkebogyó felhasználásával készült.Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 857 kJ |
204 kcal | |
Zsír: | 0,0 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 0,0 g |
Szénhidrát: | 48 g |
- amelyből cukrok: | 48 g |
Rost: | 0,6 g |
Fehérje: | 1,6 g |
Só: | 0,0 g |
Gyártó címe
Univer Product Zrt. 6000 Kecskemét, Szolnoki út 35. Magyarország
Tárolás
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a lapkán feltüntetett időpontig. Felbontás után tárolja hűtőszekrényben és 7 napon belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Univer Product Zrt. 6000 Kecskemét, Szolnoki út 35. Magyarország
Receptek
Vadvagdalt hecsedlimártással 50 deka zsírosabb vadhúst 10 deka füstölt szalonnával, 1 babérlevéllel, 3 szem borókabogyóval, 1 kisebb vöröshagymával és 2 gerezd fokhagymával kétszer ledarálunk. 1 áztatott, kifacsart zsemlével, 1 tojással, 1 kiskanál mustárral, 1 kiskanál sóval, 1-1 mokkáskanál őrölt fekete borssal és majoránnával összedolgozzuk. 12 húspogácsát formálunk belőle, morzsába forgatjuk, megsütjük. 40 deka csipkebogyólekvárt 1 deci vörösborral fölforralunk, tálaláskor a vagdaltakra öntjük.
Előírt terméknév
Csipkebogyólekvár. Prémium, 60% gyümölcstartalom. Hőkezeléssel tartósított.
Cég címe
6000 Kecskemét, Szolnoki út 35. Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!