Összetevők
Búzadara,Cukor,Teljes tojáspor,Sovány tejpor,Mazsola (5%),Térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát),Aromák,Étkezési sav (citromsav),Étkezési sóTápanyagok
Érték / 100 g alappor | Érték / 1 adagban (kb. 230 g)* | |
---|---|---|
Energia | 1550 kJ | 1705 kJ |
366 kcal | 403 kcal | |
Zsír | 2,8 g | 6,8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,0 g | 3,9 g |
Szénhidrát | 73 g | 73 g |
- amelyből cukrok | 32 g | 32 g |
Fehérje | 11 g | 11 g |
Só | 0,35 g | 0,35 g |
*A termékből 10 g (80%-os zsírtartalmú) vaj és 250 ml víz hozzáadásával 2 adag készíthető. |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Rákfélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmaz
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Puhatestűek:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Tutti Élelmiszeripari Kft. 9142 Rábapatona, Pinkerét www.tutti.hu
Tárolás
Tárolási javaslat: száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap/hónap/év).
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Tutti Élelmiszeripari Kft. 9142 Rábapatona, Pinkerét www.tutti.hu
Receptek
Császármorzsa Hozzávalók: - 200 g Tutti Császármorzsa alappor - 250 ml víz Elkészítés: 1. Keverje össze a tasak tartalmát egy tálban 250 ml hideg vízzel. Hagyja állni 10-15 percig. 2. Egy nagy teflonserpenyőben forrósítson fel 1 evőkanál (kb. 10 g) vajat vagy olajat. 3. Öntse bele a tésztát és közepes lángon süsse kb. 3 percig, amíg az egyik oldala aranybarna nem lesz. A tetején még folyékony tésztát vágja nagy darabokra, fordítsa meg és a másik oldalát is süsse kb. 3 percig aranybarnára. Vágja fel kisebb darabokra, és süsse tovább még kb. 1 percig. 4. A kész grízes morzsát szórja meg porcukorral es tálalja.
Forgalmazó címe
Tutti Élelmiszeripari Kft. 9142 Rábapatona, Pinkerét www.tutti.hu
Előírt terméknév
Császármorzsa alappor
Cég címe
9142 Rábapatona, Pinkerét
Nutrition Other Text
A termékből 10 g (80%-os zsírtartalmú) vaj és 250 ml víz hozzáadásával 2 adag készíthető.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!