Összetevők
Búzaliszt,Víz,Margarin (növényi olajok (pálma, napraforgó, repce), víz, só, emulgeátor E471, antioxidáns (E330, E320,E310), tartósítószer E202, vaj aroma, színezék E160a),Cukor,Vaniliás cukor,Emulgeátor E472e,Enzim alfa-amilaz,SóTápanyagok
100 g termékben | Napi bevitel referencia érték felnőttek esetén % 100 g | |
---|---|---|
Energia | 2127 kJ / | 26% / 26,1% |
508 kcal | ||
Zsír | 22,07 g | 35,2% |
amelyből telített zsírsavak | 11,7 g | 33,5% |
Szénhidrát | 37,2 g | 26% |
amelyből cukrok | 2,2 g | 12,4% |
Fehérje | 4,7 g | 21,2% |
Só | 0,3 g | 2,1% |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmaz
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Dió:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Tárolás
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap. év) Tárolás: Bontatlan csomagolásban, száraz hűvös helyen.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Tornyos Pékség Kft. 7800 Siklós, Ipartelepi út 2 Elérhetőség: www.tornyospekseg.hu, tornyospekseg@tornyospekseg.hu
Receptek
Recept ajánlat: Hozzávalók: 5 tojás, 220 g kristálycukor, 40 g liszt, 0,7 l tej, 0,3 l víz, 1 csomag vaníliás cukor, 100 g keményítő Elkészítés: A forrásban lévő tejhez folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojássárgájából, cukorból, lisztből, vanília cukorból, keményítőből és vízből kikevert masszát és további keverés mellet hét percig főzzük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és a meleg krémhez adjuk, majd egy nagyobb kanál segítségével (mixert ne használjunk) egyenletesre keverjük. A kapott krémmel megtöltjük a lapokat.
Forgalmazó címe
Kizárólagos forgalmazó: Tornyos Pékség Kft. 7800 Siklós, Ipartelepi út 2 Elérhetőség: www.tornyospekseg.hu, tornyospekseg@tornyospekseg.hu
Cég címe
7800 Siklós, Ipartelepi út 2
Származási nyilatkozat
Származási Ország: Szerb Köztársaság
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!