Összetevők
Búzaliszt,Víz,Cukor,Pálmazsír,Virágméz,Fahéj,Szódabikarbóna,Sütőpor (Na-hidrogén-karbonát),Kukoricakeményítő,Stabilizátor: xanthan,Kálium-szorbát,Ammónium-hidrogén-karbonátTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1346 kJ / 319 kcal |
Zsír | 9,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,6 g |
Szénhidrát | 53,5 g |
amelyből cukrok | 17,9 g |
Fehérje | 6,1 g |
Só | 0,02 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Búza:Tartalmaz
Egyéb információk
A termék névleges mennyiségének megengedett negatív eltérése 5%.
Tárolás
Tárolás: száraz, napfénytől védett helyen. Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.(Nap.Hó.Év.): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Tornyos Pékség Kft. 7800 Siklós, Ipartelepi u. 2.
Receptek
Hozzávalók búzadara 120 g tej 6 dl margarin 30 dkg sárgabaracklekvár 24 dkg vaníliás cukor 2 cs 2 db tojássárgája 24 dkg porcukor A csokoládémázhoz: 20 dkg étcsokoládé 20 dkg vaj Krém készítése: A tejet felforraljuk és beleöntjük a grízt, ha megfőtt, keverve kihűtjük. Amikor langyos, hozzáadjuk a cukorral, vaníliás cukorral és tojássárgával habosra kevert margarint. Összeállítás: A tölteléket kettéosztjuk, az első lapra rákenjük a felét, a második lapot rátesszük, és megkenjük lekvárral. Erre jön a harmadik lap, amire rásimítjuk a krém másik felét, a negyedik lappal borítjuk, amit pedig csokimázzal vonunk be. (A csokoládémázhoz a darabokra tört csokit gőz felett megolvasztjuk, ezt követően belekeverjük a vajat.)
Forgalmazó címe
Tornyos Pékség Kft. 7800 Siklós, Ipartelepi u. 2.
Előírt terméknév
Mézes lapok
Cég címe
7800 Siklós, Ipartelepi u. 2.
Származási nyilatkozat
Származási hely: EU
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!