Összetevők
Hibiszkusz,Alma,Csipkebogyó,Narancshéj,Bogyósgyümölcs aroma,Bodzabogyó,Áfonya,Fekete ribizli,C vitamin,Niacin,E vitamin,Pantoténsav,B6 vitamin,B2 vitamin,B1 vitamin,Folsav,Biotin,B12 vitaminTápanyagok
100 ml főzetben*: | ||
---|---|---|
Energia | 8 kJ / 2 kcal | |
Zsír | <0,1 g | |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g | |
Szénhidrát | 0,3 g | |
amelyből cukrok | 0,2 g | |
Fehérje | 0,2 g | |
Só | 0,01 g | |
Átlagos vitamin tartalom 100 ml teában*: | NRV %** | |
C Vitamin | 10 mg | 12,5% |
Niacin | 2 mg | 12,5% |
E Vitamin | 1,5 mg | 12,5% |
Pantoténsav | 0,75 mg | 12,5% |
B6 Vitamin | 0,175 mg | 12,5% |
B2 Vitamin | 0,175 mg | 12,5% |
B1 Vitamin | 0,1375 mg | 12,5% |
Folsav | 25 µg | 12,5% |
Biotin | 6,25 µg | 12,5% |
B12 Vitamin | 0,3125 µg | 12,5% |
*200 ml vízből elkészített főzeten alapul. Ajánljuk legalább napi 2-3 csésze rendszeres fogyasztását, valamint a kiegyensúlyozott étrendet magába foglaló egészséges életmódot. | ||
* 200 ml vízzel készült főzet alapján (= 1 csésze) | ||
**NRV = Táplálkozási referencia értékek | ||
1 csésze (= 1 teatasak leforrázva 200 ml vízzel) átlagosan 25%-át tartalmazza az említett vitaminok táplálkozási referencia értékének. |
Egyéb információk
FSC™ C112630 - Mix
Gyártó címe
a Teekanne Ausztria, A-5020 Salzburg részére.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) lásd a doboz alján. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Asix Distribution Kft. 1095. Budapest, Soroksári út 160. Tel: 06 (1) 2801430, www.teekanne.hu
Forgalmazó címe
Asix Distribution Kft. 1095. Budapest, Soroksári út 160. Tel: 06 (1) 2801430, www.teekanne.hu
Cég címe
1095. Budapest, Soroksári út 160.
Nutrition Other Text
200 ml vízből elkészített főzeten alapul. Ajánljuk legalább napi 2-3 csésze rendszeres fogyasztását, valamint a kiegyensúlyozott étrendet magába foglaló egészséges életmódot. 200 ml vízzel készült főzet alapján (= 1 csésze) NRV = Táplálkozási referencia értékek 1 csésze (= 1 teatasak leforrázva 200 ml vízzel) átlagosan 25%-át tartalmazza az említett vitaminok táplálkozási referencia értékének.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!