Összetevők
Birsalma,Cukor,Citromlé sűrítmény,Zselésítőanyag: pektinek,Összes cukortartalom: 38 g / 100 g; 100 g termék 145 g birsalma felhasználásával készültTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 720 kJ / 170 kcal |
Zsír | <0,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 38 g |
- amelyből cukrok | 38 g |
Fehérje | 0,4 g |
Só* | 0,2 g |
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. |
Tárolás
Felbontás után hűtve tárolja és 15 napon belül fogyassza el, mivel tartósítószert nem tartalmaz.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2060 Bicske SPAR út., www.spar.hu
Márka információk
Származás A Tarpa Organic Zrt. gondos és szakszerű gyümölcstermesztéssel és -feldolgozással újjáélesztette a tarpai lekvárok örökségét, hogy a mai fogyasztók is élvezhessék a régi idők házias ízeit. A Tarpa Organic Zrt. a lekvárok elkészítéséhez saját ültetvényről származó, illetve őstermelőktől felvásárolt, ellenőrzött minőségű gyümölcsöt használ. Feldolgozás A gyümölcsöket gondosan, kézi válogatás után mossák, majd előfőzés után magozzák, végül lassú sűrítéssel főzik. Ezután üvegekbe töltik, majd mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül, pasztörizálással csírátlanítják és tartósítják. SPAR PRÉMIUM lekvárok Szilvalekvár Szatmári szilvából A penyigei kékszilvának olyan magas a gyümölcscukortartalma, hogy a főzéskor még cukrot sem adnak hozzá. Illatában és ízében is a hosszú főzés során kialakult pörkölt, karamellizálódott jegyek érhetők tetten. Baracklekvár Gönci magyar fajtából A kajszi intenzív illata, gazdag aromája az üveg felbontása után azonnal kóstolásra ösztönöz. Különleges aromája mellett bársonyos, lágy állaga teszi igazán nemessé ezt a lekvárt. Birsalma lekvár A birslekvár különösen alkalmas arra, hogy a megszokott, desszertként történő fogyasztása mellett, sült húsok, friss juh- és kecskesajtok, valamint érlelt sajtok kísérőjeként is kipróbáljuk. Csipkebogyó lekvár A csipkebogyólekvár behízelgő illatú, izgalmas ízvilágú. Húsok (különösen vörös húsok) és sajtok mellé is tökéletes. Ízletes frissesség, struktúráját pedig a harmónia jellemzi. Meggylekvár. Az elmúlt 30 évben a „fürtös meggy” fajta nagymértékben elterjedt szatmár-beregi régióban. Enyhén savanykás íze, zamata eredményezi, az ebből a gyümölcsfajtából készült lekvár különleges minőségét. Narancslekvár. Magyarországon földrajzi fekvésénél fogva, nem terem meg a narancs, de ez nem lehet akadálya annak, hogy a Spanyolországból vásárolt Navellino fajtából készüljön lekvár. Pikáns ízét, a főzés közben hozzáadott, szeletelt narancshéjnak köszönheti.
Forgalmazó címe
Kizárólagos forgalmazó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2060 Bicske SPAR út., www.spar.hu
Előírt terméknév
Különleges minőségű birsalma lekvár
Cég címe
H-2060 Bicske SPAR út.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!