Összetevők
Ivóvíz,Szárazbab 14%,Csípős lecsókolbász 13% (sertéshús 61%, sertésbőrke, ivóvíz, szójafehérje, étkezési só, csípős paprika (0,5%), fűszerkeverék [stabilizátor: trifoszfátok, fűszerkivonatok, ízfokozó: nátrium-glutamát, fűszer, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, aroma, élesztőkivonat], savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetát, tartósítószer: nátrium-nitrit),Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgóolaj),Árpagyöngy,Búzaliszt,Napraforgóolaj,Fűszerek,Étkezési só,Ételízesítő [étkezési só, ízfokozó: nátrium-glutamát, szárított zöldségdarák (változó arányban sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya), cukor, szőlőcukor, fűszerek, kukoricakeményítő, élesztőkivonat, ízfokozók: dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát]Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 483 kJ / 115 kcal |
Zsír | 4,4 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,8 g |
Szénhidrát | 13 g |
- amelyből cukrok | 1,5 g |
Fehérje | 5,5 g |
Só | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út. 2.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási útmutató: Húzza-, majd nyomja be a fület, ügyelve rá, hogy ne forduljon el, és óvatosan válassza le a fedelet. Öntse az ételt egy erre a célra megfelelő edénybe, és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel.
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontás utáni tárolási feltételek: Felbontást követően a terméket a fém dobozból kivéve, hűtve (max. 10°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út. 2.
Előírt terméknév
Sólet csípős lecsókolbásszal
Cég címe
H-6725 Szeged, Szövetkezeti út. 2.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!