Összetevők
Ivóvíz,Húsgombóc 24% [baromfihús 53%, ivóvíz, marhahús 10%, rizs, morzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, sütőipari keverék [búzaliszt, csomósodást gátló anyag: kalcium-karbonát; emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; lisztkezelőszer: aszkorbinsav)], étkezési só, fűszerek],Sűrített paradicsom 12%,Cukor,Gyorsfagyasztott zeller,Búzaliszt,Napraforgóolaj,Módosított kukoricakeményítő,Étkezési só,Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgóolaj),Ételízesítő [étkezési só, szárított zöldségdarák (változó arányban sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya), ízfokozó (nátrium-glutamát), cukor, szőlőcukor, kukoricakeményítő, fűszerek, élesztőkivonat, ízfokozók (dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát)]Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 383 kJ / 91 kcal |
Zsír | 3,8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,2 g |
Szénhidrát | 9,7 g |
- amelyből cukrok | 3,6 g |
Fehérje | 3,4 g |
Só | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási útmutató: Húzza-, majd nyomja be a fület, ügyelve rá, hogy ne forduljon el, és óvatosan válassza le a fedelet. Öntse az ételt egy erre a célra megfelelő edénybe, és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel.
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontás utáni tárolási feltételek: Felbontást követően a terméket a fém dobozból kivéve, hűtve (max. 10°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Előírt terméknév
Húsgombóc paradicsomos mártásban
Cég címe
H-6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!