Összetevők
Ivóvíz,Száraz bab 14%,Lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, szójafehérje, étkezési só, stabilizátor: trifoszfátok, fűszerkivonatok, ízfokozó: nátrium-glutamát, fűszer, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, aroma, élesztőkivonat, tartósítószer: nátrium-nitrit),Búzaliszt,Gyorsfagyasztott zöldségkeverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller),Napraforgóolaj,Fűszerek,Ételízesítő [étkezési só, ízfokozó: nátrium-glutamát, szárított zöldségdarák (változó arányban sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya), cukor, szőlőcukor, fűszerek, kukoricakeményítő, élesztőkivonat, ízfokozók (dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát)],Étkezési só,Füstaroma
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 404 kJ / 96 kcal |
Zsír | 3,0 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 12 g |
- amelyből cukrok | 1,6 g |
Fehérje | 4,9 g |
Só | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási útmutató: Húzza-, majd nyomja be a fület, ügyelve rá, hogy ne forduljon el, és óvatosan válassza le a fedelet. Öntse az ételt egy erre a célra megfelelő edénybe, és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel.
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontás utáni tárolási feltételek: Felbontást követően a terméket a fém dobozból kivéve, hűtve (max. 10°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Előírt terméknév
Babgulyás lecsókolbásszal
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!