Összetevők
Tejszín,Laktáz enzim,Stabilizátor: karragén,Zsírtartalom: 30% (m/m)
Tápanyagok
| 100 ml termékben | |
|---|---|
| Energia | 1198 kJ/291 kcal | 
| Zsír | 30 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 19 g | 
| Szénhidrát | 3,0 g | 
| amelyből cukrok | 3,0 g | 
| Fehérje | 2,2 g | 
| Só | 0,10 g | 
| Laktóztartalom: | 
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Egyéb információk
Az átalakított cukor a hőkezelés hatására enyhén karamellizálódik, ami a tejszín halvány barnás árnyalatát okozhatja. Ez a termék fogyaszthatóságát nem befolyásolja. Tetra Pak® - Megőrzi, ami jó FSC® C014047 - Mix - Felelős forrásból származó karton A Tetra Pak® választása az FSC®
Elkészítés és felhasználás
Habbá verhetőség érdekében a tejszínt habbá verés előtt legalább 12 órán keresztül 1-5°C-on kell tartani.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) a doboz tetején jelzett időpontig. Tárolás: bontatlan csomagolásban, szobahőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben és fogyassza el három napon belül!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Előírt terméknév
Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett laktózmentes tejszín.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 


 
  
  
  
 