Összetevők
Tejszín (90%),Cukor (6,5%),Emulgeálószerek (E472b, E471),Stabilizátor (E407),Hajtógáz: dinitrogén-oxid,Zsírtartalom: min. 19% (m/m)Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 936 kJ/ |
226 kcal | |
Zsír | 20 g |
amelyből telített zsírsavak | 14 g |
Szénhidrát | 9,9 g |
amelyből cukrok | 9,9 g |
Fehérje | 2,5 g |
Só | 0,10 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Egyéb információk
Technikai okok miatt a palackban mindig benn marad egy kisebb mennyiség. 247 ml
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási útmutató: A finom gyümölcssaláták, desszertek, sütemények, fagylaltok, kávékülönlegességek nélkülözhetetlen kiegészítője. Használati útmutató: 1. Használat előtt 3-4 órával helyezze a terméket a hűtőszekrénybe, de ne fagyassza! 2. Fogyasztás előtt tartsa a palackot fejjel lefelé és rázza fel erősen. 3. A jobb kiüríthetőség érdekében fújáskor a flakont tartsa fejjel lefelé függőleges állapotban. 4. Használat után a szórófej hátrahajtásával tisztítsa meg azt és hagyja megszáradni. 5. A következő használatig tartsa hűtőszekrényben.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a palack nyakán. Tárolás: szobahőmérsékleten (+2°C és +20°C között), száraz helyen. Felbontást követően hűtőszekrényben (+4°C és +8°C között) tárolja és két héten belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Min. hőm °C: 2
Max. hőm °C: 20
Kapcsolat
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. H-2060 Bicske, SPAR út www.spar.hu
Biztonsági figyelmeztetés
Figyelem! A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.
Forgalmazó címe
Kizárólagos forgalmazó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. H-2060 Bicske, SPAR út www.spar.hu
Előírt terméknév
Cukrozott tejszín spray pasztőrözött, homogénezett, aeroszolos
Cég címe
H-2060 Bicske, SPAR út
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!