Összetevők
Sertéshús (62%),Ivóvíz,15% sonka betét [(sertés lapocka (80%), ivóvíz, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit); stabilizátorok: tri-, di- és polifoszfátok; szőlőcukor, antioxidáns: nátrium-aszkorbát; ízfokozó: nátrium-glutamát; étkezési fűszerek, fűszerkivonat],10% ömlesztett sajt [sajt (40%), ivóvíz, módosított keményítő: E1422; tejszín, sűrítő anyagok: E407, E466, E410, E417; étkezési só, emulgeálószerek: E339, E450, E451, E331; savanyúságot szabályozó anyag: E330],Sertésbőrke,Sertés szalonna,Állati fehérje (sertés),Burgonyakeményítő,Stabilizátor: difoszfát,Élelmi rostok,Ízfokozó: nátrium-glutamát,Szőlőcukor,Antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát,Fűszerek,Színezék: kárminsav,Aromák,Nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit),Füst
Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1003 kJ, 242 kcal |
Zsír: | 19,2 g |
amelyből telített zsírsavak: | 8,1 g |
Szénhidrát: | 4,9 g |
amelyből cukrok: | 1,2 g |
Fehérje: | 12,3 g |
Só: | 2,2 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat: sütés, grillezés.
Tárolás
Felbontást követően a terméket 1 napon belül fogyassza el! Tárolás: Hűtve, 0°C és +5°C közötti hőmérsékleten. A fogyaszthatósági idő mindig a bontatlan csomagolású termékre vonatkozik
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 0
Max. hőm °C: 5
Előírt terméknév
Parti kolbász sertéshúsból, füstölt, sajtos-sonkás hőkezelt vákuumcsomagolt
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!