Összetevők
Tészta: búzaliszt, ivóvíz, pálmaolaj, élesztő, cukor, vaj (tej), búzaglutén, kókuszolaj, étkezési só, repceolaj, emulgeálószer (E471), savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aromaanyag, lisztkezelő szer (E300), enzim, tojás,Töltelék: főtt sertéslapocka (8,4%) [sertéshús (70%), ivóvíz, burgonyakeményítő, étkezési só, stabilizátorok (E407, E451i), füstaroma, antioxidáns (E301), tartósítószer (E250)],Sajttöltelék (7,4%) [ivóvíz, sajt 1,8% (tej, burgonyakeményítő, étkezési só, tejoltó kultúrák, oltóanyag), repceolaj, tejszármazékok (tejpor, sovány tejpor, savópor (tej), tejfehérje), módosított kukoricakeményítő, módosított burgonyakeményítő, teljes tojáspor, étkezési só, glükózszirup, búzarost, ömlesztettsajt-por (tej), szárított tojásfehérje, búzaliszt, hidrolizált növényi fehérjék (szója), élesztőkivonat, búzakeményítő, savanyúságot szabályozó anyag (E270), stabilizátor (E412, E415), természetes aromaanyag, aroma, fűszerek, élesztő],Dekoráció: reszelt sajt (3,2%) (tej, burgonyakeményítő, étkezési só, tejoltó kultúrák, oltóanyag).Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1276 kJ / 305 kcal |
Zsírsavak | 16 g |
- amelyből telített zsírsavak | 9,1 g |
Szénhidrát | 31 g |
- amelyből cukrok | 3,1 g |
Rost | 1,4 g |
Fehérje | 8,2 g |
Só | 1,1 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Lantmännen Unibake Londerzeel, Nijverheidsstraat 3, 1840 Londerzeel, Belgium
Tárolás
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. A készresütött termék 12 órán belül felhasználandó.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Lantmännen Unibake Magyarország Zrt., H-1117 Budapest, Dombóvári út 27. Tel: +36-1-2971540 Email: iroda@lantmannen.com
Biztonsági figyelmeztetés
Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
Forgalmazó címe
Lantmännen Unibake Magyarország Zrt., H-1117 Budapest, Dombóvári út 27. Tel: +36-1-2971540 Email: iroda@lantmannen.com
Cég címe
H-1117 Budapest, Dombóvári út 27.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!