Összetevők
Kockázott sertéspárizsi 35% (sertéshús 60%, ivóvíz, sertésszalonna, sertésbőrke, étkezési só, stabilizátorok: difoszfátok, feldolgozott euchema moszať; sűrítőanyag: xantángumi; fűszerek, dextróz, ízfokozó: patrium-glutamat; antioxidáns: aszkorbinsav, fűszerkivonatok, színezék: kárminsav, tartósítószer nátrium-nitrit),Pasztőrözött fölözött tej és növényi zsír felhasználásával készült, élőflórás homogénezett, fermentált termék (pasztőrözött fölözött tej, növényi zsír 20% (pálma), kultúra),Majonéz 24% (finomított napraforgó étolaj, ivóvíz, cukor, ételecet, mustár [ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só], módosított keményítő, étkezési só, étkezési sav: tejsav; stabilizátor: xantángumi; teljes tojáspor, tartósítószerek: nátrium-benzoát, kalium-szorbat; antioxidáns: kalcium-dinátrium-EDTA; színezék: karotinok),Kockázott csemegeuborka 8,8% (uborka, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, aroma),Csíkozott sárgarépa 2,5%,Hagymakeverék (vöröshagyma, csemegehagyma)Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 1090 kJ/265 kcal |
Zsír: | 25,5 g |
amelyből telített zsírsavak: | 8,35 g |
Szénhidrát: | 4,1 g |
amelyből cukrok: | 3,1 g |
Fehérje: | 4,8 g |
Só: | 1,33 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmaz
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Mustár:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Gyártó címe
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2225 Üllő, Zsaróka út, 3664/19. hrsz.
Tárolás
Fogyaszthatósági idő (nap, hónap, év): lásd a fedőfóliára nyomtatva Tárolandó: hűtve, 0°C és +5 °C között
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 0
Max. hőm °C: 5
Kapcsolat
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2225 Üllő, Zsaróka út, 3664/19. hrsz.
Előírt terméknév
Hússaláta védőgázas csomagolásban. Majonézes saláta kockázott sertéspárizsival, kockázott csemegeuborkával és csíkozott sárgarépával
Cég címe
H-2225 Üllő, Zsaróka út, 3664/19. hrsz.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!