Összetevők
Csirkehús 61%,Csirkebőr,Ivóvíz,Marhakollagénbél {ivóvíz, kollagén rost, savanyúságot szabályozó anyagok (ecetsav, tejsav), emulgeálószer (cellulóz)},Étkezési só,Keményítő,Burgonya rost,Stabilizátorok (trifoszfátok, difoszfátok, acetilezett dikeményítő-adipát),Sűrítőanyagok (feldolgozott Euchema moszat, guargumi),Dextróz,Fűszerek,Savanyúságot szabályozó anyag (glükono-delta-lakton),Antioxidáns (aszkorbinsav),Céklakoncentrátum,Aromák,Füstaromák,Tartósítószer (nátrium-nitrit)
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 836 kJ/ 201 kcal |
Zsír | 16 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,4 g |
Szénhidrát | 2,1 g |
amelyből cukrok | 0,2 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 1,8 g |
Cukrokból laktóz |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Mustár:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat: A termék csomagolásból kivéve, gyöngyöző vízbe helyezve, 2-3 perces melegítést követően fogyasztásra kész.
Tárolás
Fogyasztható (nap/hó/év) a csomagolás elején jelzett időpontig. Tárolás: 0°C és +7°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után javasolt azonnal elfogyasztani.
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 0
Max. hőm °C: 7
Előírt terméknév
Füst ízesítésű virsli csirkehúsból, ehető marhakollagénbélben.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!