Összetevők
Szénsavmentes szűrt víz,Almalé 11% (sűrítményből),Savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, almasav),Gránátalmalé 1% (sűrítményből),Színező koncentrátum fekete répából,Gránátalma aroma,Tartósítószer (kálium-szorbát, nátrium-benzoát),C-vitamin (L-aszkorbinsav),Édesítőszerek (szukralóz, szteviából származó szteviol glikozidok),Cink (cink-citrát),Króm-pikolinátTápanyagok
| 100 ml termékben | *NRV % 100 ml | |
|---|---|---|
| Energia | 28 kJ / 7 kcal | - | 
| Zsír | <0,5 g | - | 
| amelyből telített zsírsavak | <0,1 g | - | 
| Szénhidrát | 1,6 g | - | 
| amelyből cukrok | 1,2 g | - | 
| Fehérje | <0,5 g | - | 
| Só | <0,01 g | - | 
| C-vitamin | 25 mg | 31% | 
| Cink | 1,34 mg | 13,4% | 
| Króm | 3 µg | 7,5% | 
| *NRV% - felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a. | 
Egyéb információk
Közvetlen napfény, hő, hatására a vitamintartalom és a termék színe változhat, azonban ez nem jelenti a termék romlását.
Gyártó címe
R-Water H-6221 Akasztó, Tubáni u. 105. Tel.:+3620/492 5666 E-mail: info@r-water.hu www.r-water.hu
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hó/év) a zárókupakon jelzett időpontig. Tárolás: közvetlen napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben kérjük tárolni, és 1-2 napon belül elfogyasztani.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
R-Water H-6221 Akasztó, Tubáni u. 105. Tel.:+3620/492 5666 E-mail: info@r-water.hu www.r-water.hu
Termék információk
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
Biztonsági figyelmeztetés
Figyelmeztetések: A termék fogyasztása nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. A kedvező hatás minimum 1 dl ital fogyasztásával érhető el. A termék napi maximális fogyasztásánál kérjük, vegye figyelembe az egyéb elfogyasztott vitaminkészítmények vitamintartalmát!
Előírt terméknév
12%-os gyümölcstartalmú, energiaszegény, gránátalma-alma ital szűrt vízzel, hozzáadott C-vitaminnal, cinkkel, krómmal, édesítőszerekkel.
Cég címe
H-6221 Akasztó, Tubáni u. 105.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 