Összetevők
Tészta 82,8% [búzaliszt, pálmaolaj, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-karbonátok, kálium-karbonátok), stabilizátor (trifoszfátok), sűrítőanyag (guargumi), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)],Ízesítő szósz 16,4% [cukor, ivóvíz, repceolaj, szójaszósz (ivóvíz, szójabab, étkezési só, búza), ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok), színezék (ammóniás karamell), dextróz, melasz, ételecet, étkezési só, fűszerek, hidrolizált kukorica fehérje, paradicsompor, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák],PóréhagymaTápanyagok
100 g elkészítve | 240 g* elkészítve | |
---|---|---|
Energia | 829 kJ/198 kcal | 1990 kJ/475 kcal |
Zsír | 8,5 g | 20,3 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,0 g | 9,6 g |
Szénhidrát | 24,9 g | 59,8 g |
amelyből cukrok | 2,8 g | 6,6 g |
Fehérje | 4,2 g | 10,0 g |
Só | 1,2 g | 3,0 g |
* A csomagolás 1 adagot tartalmaz, ami elkészítés után 240 g. |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Rákfélék:Tartalmazhat
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Puhatestűek:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Magyarországon gyártja: Nissin Foods Kft., Momofuku u. 4., H-6000 Kecskemét www.nissin-foods.eu
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: 1. Forraljon fel 250 ml vizet egy kis edényben. Törje össze a tésztát néhány darabra. 2. Tegye a tésztát és a zöldségtasak tartalmát az edénybe, főzze 2-3 percig, amíg a víz már majdnem elpárolog. 3. Adja hozzá a szószt a tésztához, majd keverje jól össze, és a víz teljes elpárolgásáig főzze és süsse. 4. Ízlés szerint gazdagíthatja hússal és zöldségekkel.
Tárolás
Minőségét megőrzi (hónap/év) a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Nissin Foods Kft., Momofuku u. 4., H-6000 Kecskemét www.nissin-foods.eu
Cég címe
Momofuku u. 4., HU-6000 Kecskemét
Nutrition Other Text
A csomagolás 1 adagot tartalmaz, ami elkészítés után 240 g.
Származási nyilatkozat
Magyarországon gyártva
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!