Összetevők
Tészta 82,2% [búzaliszt, pálmaolaj, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-karbonátok, kálium-karbonátok), stabilizátor (trifoszfátok), sűrítőanyag (guargumi), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)],Ízesítő szósz 17,1% [cukor, ivóvíz, dextróz, repceolaj, ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok), ételecet, szójaszósz (ivóvíz, szójabab, étkezési só, búza), melasz, színezék (ammóniás karamell), étkezési só, fűszerek, hidrolizált kukorica fehérje, paradicsompor, aromák, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), chilipor (0,1% a termékben)],PóréhagymaTápanyagok
100 g elkészítve | 240 g* elkészítve | |
---|---|---|
Energia | 837 kJ/200 kcal | 2009 kJ/479 kcal |
Zsír | 8,2 g | 19,7 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,0 g | 9,7 g |
Szénhidrát | 25,9 g | 62,1 g |
amelyből cukrok | 3,4 g | 8,2 g |
Fehérje | 4,2 g | 10,2 g |
Só | 1,2 g | 2,8 g |
* A csomagolás 1 adagot tartalmaz, ami elkészítés után 240 g. |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Rákfélék:Tartalmazhat
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Puhatestűek:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Magyarországon gyártja: Nissin Foods Kft., Momofuku u. 4., H-6000 Kecskemét www.nissin-foods.eu
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: 1 Forraljon fel 250 ml vizet egy kis edényben. Törje össze a tésztát néhány darabra. 2. Tegye a tésztát és a zöldségtasak tartalmát az edénybe, főzze 2-3 percig, amíg a víz már majdnem elpárolog. 3. Adja hozzá a szószt a tésztához, majd keverje jól össze, és a víz teljes elpárolgásáig főzze és süsse. 4. Ízlés szerint gazdagíthatja zöldségekkel.
Tárolás
Minőségét megőrzi (hónap/év) a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Nissin Foods Kft., Momofuku u. 4., HU-6000 Kecskemét www.nissin-foods.eu
Cég címe
Momofuku u. 4., HU-6000 Kecskemét
Nutrition Other Text
A csomagolás 1 adagot tartalmaz, ami elkészítés után 240 g.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!