Összetevők
BúzalisztTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1429 kJ/ 337 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 71,0 g |
amelyből cukrok | 0,2 g |
Fehérje | 9,8 g |
Só | 0,0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.goodmills.hu
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás tetején! Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Legyen minden süteményed tökéletes! Fedezd fel az összes Nagyi titka lisztet a www.nagyititka.hu oldalon. Tudj meg többet a Nagyi titka termékekről. www.nagyititka.hu Látogass el hozzánk és süss velünk! www.imadunksutni.hu
Kapcsolat
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.goodmills.hu
Termék információk
Folyamatosan ellenőrzött, megbízható minőség Gondosan válogatott alaposan megtisztított búzából Vajjal vagy margarinnal készült tésztákhoz Tökéletesen omlós vajas keksz és aprósütemény
Márka információk
Magyarország kedvenc lisztmárkája! Piacvezető márka az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2015 és 2016 években a magyarországi kiskereskedelmi piacon mért őrlemény kategória eladások alapján.
Receptek
Omlós linzer tészta Hozzávalók: 300 g Omlós tészta süteményliszt 200 g hideg vaj 100 g porcukor 1 tojás sárgája 1 tk vanília kivonat 1 ek hideg víz Elkészítés: A vajat és a lisztet összemorzsoljuk. A többi hozzávalóval gyorsan tésztává gyúrjuk és a hűtőbe tesszük. A megdermedt tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk és tetszés szerinti formákra szaggatjuk. 160°C-on 10-12 percig sütjük. Kihűlve savanykás lekvárral összeragasztva vagy csokiba mártva ízesíthetjük.
Forgalmazó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.goodmills.hu
Előírt terméknév
Omlós tészta süteményliszt
Cég címe
2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!