Összetevők
Búzaliszt,Magas fehérjetartalmú búzaliszt,Szárított búza előtészta,Só,Szárított élesztő,Enzimek,Lisztkezelő szer (aszkorbinsav)Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1434 kJ/338 kcal |
Zsír | 1,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 68,8 g |
amelyből cukrok | 1,1 g |
Rost | 3,8 g |
Fehérje | 11,3 g |
Só | 2,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás hátulján! Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.goodmills.hu
Márka információk
Próbáld ki a többi Nagyi titka kovászos kenyérkeveréket is és oszd meg velünk sikereidet! Új Nagyi titka kovászos tönkölykenyér keverék Nagyi titka kovászos magoskenyér keverék www.nagyititka.hu
Receptek
Kovászos búzakenyér Hozzávalók: - 1 csomag (500 g) Nagyi titka kovászos búzakenyér keverék - 340 g kézmeleg víz Gyúrd össze a hozzávalókat kézi mixerrel 6-8 percig egy tálban. Nedves kézzel húzd össze a tésztát középre majd hagyd meleg helyen 30 percig letakarva pihenni. Nedves kézzel egyszer hajtogasd egymásra a szétterült tészta oldalait és hagyd 30 percig letakarva pihenni. Újra hajtogasd össze a tésztát, nedves kézzel és formázz belőle cipót. Tedd egy sütőpapírral bélelt tepsire és hagyd kelni 30 percig. Szórja meg egy kevés liszttel és tedd 250℃-ra előmelegített, párásított sütőbe. 10 perc után csökkentsd a hőmérsékletet 200℃-ra, és süsd további 50 percig. Hagyd a kenyeret egy rácson vagy fadeszkán kihűlni. Mielőtt belekezdesz látogass el a kovászos kenyér oldalunkra! www.nagyititka.hu/kovaszoskenyer
Forgalmazó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország
Előírt terméknév
Kovászos búzakenyér keverék
Cég címe
2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!