Összetevők
BúzalisztTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1453 kJ/343 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 71,0 g |
amelyből cukrok | 0,2 g |
Fehérje | 10,8 g |
Só | 0,0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.nagyititka.hu
Elkészítés és felhasználás
Ajánljuk Sós és édes kalács tésztákhoz
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás tetején! Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Kalács tippek és receptek Különféle kalács receptek, kalácsfonási útmutatók és kalács díszítési tippek. www.imadunksutni.hu/kalacs
Kapcsolat
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.nagyititka.hu
Termék információk
Minőségi búzaliszt, amelyre mindig számíthat.
Márka információk
Azoknak, akik húsvétkor is szeretettel sütnek.
Receptek
Foszlós kalács recept Hozzávalók A tésztához: 500 g Kalács liszt 300 ml langyos tej 25 g friss élesztő 40 g cukor 50 g puha vaj 1 citrom héja 2 csomag vaníliás cukor 2 db tojássárgája 1 teáskanál só A tetejére: 1 db tojás Elkészítés A langyos tejet elkeverjük a cukorral, az élesztővel és 2 evőkanál liszttel, majd 8-10 percig állni hagyjuk. A lisztet, a sót, a reszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot és a vajat elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az élesztős tejet, valamint 2 tojássárgáját. Az alapanyagokból fényes felületű tésztát dagasztunk. Letakarjuk, és langyos helyen, félóra alatt duplájára kelesztjük. A tésztát átgyúrjuk, és újabb félórát kelesztjük. Megformázzuk a kalácsot, a tetejét elhabart tojással megkenjük. 10 percig száradni hagyjuk, és újra lekenjük. 170 fokos sütőben 30-40 perc alatt szép pirosra sütjük.
Forgalmazó címe
GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország www.nagyititka.hu
Cég címe
2900 Komárom, Klapka György út 40. Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!