Összetevők
Cukor
Kakaóvaj
Sovány TEJPOR
Kakaómassza
TEJSAVÓPOR
TEJZSÍR
Emulgeálószer (SZÓJALECITINEK)
MOGYORÓMASSZA
Aromák
Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 33%
Allergia - szöveg
TARTALMAZHAT EGYÉB DIÓFÉLÉKET ÉS BÚZÁT.
Tápértéktáblázat fejléc
Tápértéktáblázat fejléc - Átlagos tápérték
Tápanyagok
100 g | 18 g | %* /18 g | |
---|---|---|---|
Energia | 2252 kJ | 405 kJ | |
539 kcal | 97 kcal | 5% | |
Zsír | 31 g | 5,6 g | 8% |
amelyből telített zsírsavak | 19 g | 3,4 g | 17% |
Szénhidrát | 58 g | 10 g | 4% |
amelyből cukrok | 57 g | 10 g | 11% |
Rost | 1,9 g | 0,3 g | - |
Fehérje | 6,1 g | 1,1 g | 2% |
Só | 0,27 g | 0,05 g | 1% |
* Referencia bevitel érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
18 g = 3 kocka | |||
5 x 3 kocka = 1 tábla |
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula - Tartalmazhat
Brazil dió - Tartalmazhat
Kesudió - Tartalmazhat
Mogyoró - Tartalmaz
Makadámia dió / Queenslandi dió - Tartalmazhat
Tej - Tartalmaz
Diófélék - Tartalmaz
Pekándió - Tartalmazhat
Pisztácia - Tartalmazhat
Szója - Tartalmaz
Dió - Tartalmazhat
Búza - Tartalmazhat
Cég neve
Mondelez Hungária Kft.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!