Összetevők
Búzaliszt,Cukor,Pálmaolaj,Ivóvíz,Sovány tejpor,Kakaóvaj,Tejzsír,Kakaómassza,Dextróz,Tejsavópor,Tojássárgájapor,Glükóz-fruktóz szirup,Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, szójalecitinek, nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak poliglicerin-észterei, poliglicerin-poliricinoleát),Napraforgóolaj,Teljes tejpor,Búzaglutén,Etil-alkohol,Élesztő,Jódozott só,Tartósítószerek (kalcium-propionát, kálium-szorbát),Aromák,Savanyúságot szabályozó anyagok (difoszfátok, foszforsav),Stabilizátor (cellulózgumi),Malátázott búzaliszt,Lisztkezelő szerek (L-Cisztein, aszkorbinsav),TejcukorTápanyagok
100 g | 50 g | %* /50 g | |
---|---|---|---|
Energia | 2024 kJ | 1012 kJ | |
485 kcal | 243 kcal | 12% | |
Zsír | 30 g | 15 g | 21% |
amelyből telített zsírsavak | 16 g | 7,9 g | 39% |
Szénhidrát | 47 g | 23 g | 9% |
amelyből cukrok | 30 g | 15 g | 17% |
Rost | 1,3 g | 0,7 g | - |
Fehérje | 6,1 g | 3,1 g | 6% |
Só | 0,47 g | 0,24 g | 4% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
50 g = 1 x croissant | |||
1 csomag = 1 x croissant |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Földimogyoró:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/ hónap/ év): lásd oldalt. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet. Fogyasztói szolgálat: 06 80 200 500. Díjmentesen hívható www.snackmindful.com
Forgalmazó címe
Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet. Fogyasztói szolgálat: 06 80 200 500. Díjmentesen hívható
Előírt terméknév
Croissant vaníliaízű töltelékkel (30%), talpán alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéval (18%) bevonva, alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládé (4%) díszítéssel.
Cég címe
1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet.
Nutrition Other Text
50 g = 1 x croissant 1 csomag = 1 x croissant
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!