Összetevők
Ivóvíz,Étkezési szárazbab 14%,Csípős baromfi lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, szójafehérje, étkezési só, stabilizátor: E451, fűszerkivonatok, ízfokozó: E621, fűszer: csípős paprika 0,43%, antioxidáns: E316, aroma, élesztőkivonat, tartósítószer: E250),Búzaliszt,Árpagyöngy,Vöröshagyma-pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj),Napraforgó étolaj,Étkezési só,Fűszerek,Ételízesítő (ízfokozók: E621, E631, E627)Tápanyagok
| 100 g termékben: | |
|---|---|
| Energia: | 423 kJ (101 kcal) | 
| Zsír: | 3,3 g | 
| amelyből telített zsírsavak: | 1,2 g | 
| Szénhidrát: | 13,4 g | 
| amelyből cukrok: | 1,0 g | 
| Fehérje: | 4,7 g | 
| Só: | 1,5 g | 
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmaz
Zeller:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Előírt terméknév
Sólet csípős kolbásszal
Cég címe
6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Származási nyilatkozat
Készült: Magyarországon. Az étkezési szárazbab nem Magyarországról származik
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 