Összetevők
Ivóvíz,Étkezési szárazbab 14%,Csípős baromfi lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, szójafehérje, étkezési só, stabilizátor: E451, fűszerkivonatok, ízfokozó: E621, fűszer: csípős paprika 0,43%, antioxidáns: E316, aroma, élesztőkivonat, tartósítószer: E250),Búzaliszt,Árpagyöngy,Vöröshagyma-pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj),Napraforgó étolaj,Étkezési só,Fűszerek,Ételízesítő (ízfokozók: E621, E631, E627)Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 423 kJ (101 kcal) |
Zsír: | 3,3 g |
amelyből telített zsírsavak: | 1,2 g |
Szénhidrát: | 13,4 g |
amelyből cukrok: | 1,0 g |
Fehérje: | 4,7 g |
Só: | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmaz
Zeller:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Előírt terméknév
Sólet csípős kolbásszal
Cég címe
6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!