Összetevők
Ivóvíz,Nyers marhapacal 22%,Főtt sertésbőr csík,Sertésbőr,Búzaliszt,Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj),Étkezési só,Fűszerek,Sűrített paradicsom,Nagyon csípős őrölt pirospaprikaTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 465 kJ (111 kcal) |
Zsír: | 5,0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 1,9 g |
Szénhidrát: | 6,8 g |
amelyből cukrok: | 1,0 g |
Fehérje: | 9,4 g |
Só: | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Előírt terméknév
Alföldi pacalpörkölt
Cég címe
6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Származási nyilatkozat
Készült: Magyarországon. A marhapacal nem Magyarországról származik
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!