Összetevők
Ivóvíz,Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj 25%,Cukor 12%,Tejfehérje,Emulgeálószerek: E 472b, E 472e, E 322 (szójalecitin),Stabilizátorok: E 460, E 466,Aroma,Színezék: karotinok (béta-karotin),Zsírtartalom 25% (m/m)Tápanyagok
100 ml termékben | |
---|---|
Energia | 1243 kJ / 301 kcal |
Zsír | 28 g |
amelyből telített zsírsavak | 27 g |
Szénhidrát | 12 g |
amelyből cukrok | 12 g |
Fehérje | 0,8 g |
Só | 0,10 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz
Egyéb információk
Tetra Pak® - Megőrzi ami jó
Gyártó címe
Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
Elkészítés és felhasználás
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C és +8°C közötti hőmérsékletre lehűteni. Felverés közepes sebességgel. A habverés idejének növelése szilárdabb habot eredményez. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez.
Tárolás
Minőségét megőrzi : lásd a csomagolás tetején (nap/hó/év). Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten (bontatlan csomagolásban). Felbontás után a visszazárt terméket tárolja hűtőben (+2°C és +8°C között), és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Min. hőm °C: 4
Max. hőm °C: 20
Kapcsolat
Vásárlói információ: Meggle Hungary Kft, www.meggle.hu; meggle@meggle.hu
Receptek
Fekete-erdő torta recept Hozzávalók: Kakaós piskótalaphoz: 8 tojás 150 g finomliszt 160 g porcukor 20 g vaníliás cukor 30 g kakaópor 5 g sütőpor, vagy szódabikarbóna 20 ml víz Krémhez: 750 g Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni) 1,40 kg kimagozott cseresznye (vagy 2 x 7 dl cseresznye kompót) 4 evőkanál kompótlé 1 dl cseresznyelikőr 100 g étcsokoládé Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. A tojásokat szétválasztjuk. A vaníliás cukorral és a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezután felverjük a tojássárgáját a maradék porcukorral, majd hozzáöntjük a vizet. Óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjét és a tojássárgáját, hozzáadjuk a finomlisztet, a kakaót, és a sütőport. Az így kapott masszát 24 cm átmérőjű kerek sütőformába tesszük és 180°C-on (légkeveréses sütőben 160°C-on) 30-40 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt lapot vízszintesen 3 részre vágjuk és meglocsoljuk a cseresznyelikőr és a kompótlé keverékével. Ráhelyezzük a lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét, majd eloszlatjuk rajta a felvert Meggle cukrászhabot. Ugyanezt megismételjük minden réteggel. Ha a torta összeállt, az oldalát és a tetejét befedjük a Meggle cukrászhabbal. Ezután tetszés szerint díszítjük a tortát, használhatunk hozzá meggyet és csokoládéforgácsot. Meggle cukrászhab Ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert. Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
Forgalmazó címe
Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
Előírt terméknév
Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!