A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Meggle UHT cukrászhab 500 ml

Meggle UHT cukrászhab 500 ml
Gyártó: MEGGLE Slovakia s. r. o.
Cikkszám: 355543009
899 Ft
1 798 Ft / l
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 12 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Ivóvíz,Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj 25%,Cukor 12%,Tejfehérje,Emulgeálószerek: E 472b, E 472e, E 322 (szójalecitin),Stabilizátorok: E 460, E 466,Aroma,Színezék: karotinok (béta-karotin),Zsírtartalom 25% (m/m)

Tápanyagok

 100 ml termékben
Energia1243 kJ / 301 kcal
Zsír28 g
amelyből telített zsírsavak27 g
Szénhidrát12 g
amelyből cukrok12 g
Fehérje0,8 g
0,10 g

Allergiával kapcsolatos információk


Tej:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz

Egyéb információk

Tetra Pak® - Megőrzi ami jó

Gyártó címe

Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság

Elkészítés és felhasználás

Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C és +8°C közötti hőmérsékletre lehűteni. Felverés közepes sebességgel. A habverés idejének növelése szilárdabb habot eredményez. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez.

Tárolás

Minőségét megőrzi : lásd a csomagolás tetején (nap/hó/év). Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten (bontatlan csomagolásban). Felbontás után a visszazárt terméket tárolja hűtőben (+2°C és +8°C között), és 3 napon belül fogyassza el.

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű
Min. hőm °C: 4
Max. hőm °C: 20

Kapcsolat

Vásárlói információ: Meggle Hungary Kft, www.meggle.hu; meggle@meggle.hu

Receptek

Fekete-erdő torta recept Hozzávalók: Kakaós piskótalaphoz: 8 tojás 150 g finomliszt 160 g porcukor 20 g vaníliás cukor 30 g kakaópor 5 g sütőpor, vagy szódabikarbóna 20 ml víz Krémhez: 750 g Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni) 1,40 kg kimagozott cseresznye (vagy 2 x 7 dl cseresznye kompót) 4 evőkanál kompótlé 1 dl cseresznyelikőr 100 g étcsokoládé Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. A tojásokat szétválasztjuk. A vaníliás cukorral és a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezután felverjük a tojássárgáját a maradék porcukorral, majd hozzáöntjük a vizet. Óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjét és a tojássárgáját, hozzáadjuk a finomlisztet, a kakaót, és a sütőport. Az így kapott masszát 24 cm átmérőjű kerek sütőformába tesszük és 180°C-on (légkeveréses sütőben 160°C-on) 30-40 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt lapot vízszintesen 3 részre vágjuk és meglocsoljuk a cseresznyelikőr és a kompótlé keverékével. Ráhelyezzük a lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét, majd eloszlatjuk rajta a felvert Meggle cukrászhabot. Ugyanezt megismételjük minden réteggel. Ha a torta összeállt, az oldalát és a tetejét befedjük a Meggle cukrászhabbal. Ezután tetszés szerint díszítjük a tortát, használhatunk hozzá meggyet és csokoládéforgácsot. Meggle cukrászhab Ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert. Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.

Forgalmazó címe

Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság

Előírt terméknév

Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett