Összetevők
Visszaállított sovány tej,Cukor,Víz,Kakaóvaj¹,Kakaómassza¹,Kókuszzsír,Glükózszirup,Glükóz-fruktózszörp,Zsíros tejpor,Tejsavókészítmény,Vajzsír,Emulgeálószerek (E471, lecitinek),Stabilizátorok (guargumi, szentjánoskenyérliszt, taramagliszt, karragén),Vanília darabkák,Természetes vanília aromakakaómassza¹ (tejszármazékkal),Természetes vaníliaaroma,Színezék (karotinok),¹Rainforest Alliance tanúsított. ra.orgTápanyagok
| 100 g | 100 ml = 1 jégkrém** | %* 1 jégkrém** | |
|---|---|---|---|
| Energia | 1287 kJ | 965 kJ | |
| 309 kcal | 231 kcal | 11% | |
| Zsír | 19 g | 14 g | 20% | 
| amelyből telített zsírsavak | 13 g | 9,8 g | 49% | 
| Szénhidrát | 31 g | 23 g | 9% | 
| amelyből cukrok | 27 g | 20 g | 22% | 
| Rost | 1,4 g | 1,0 g | |
| Fehérje | 3,3 g | 2,5 g | 5% | 
| Só | 0,13 g | 0,09 g | 2% | 
| *% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
| **1 jégkrém = 100 ml = 75 g, 300 ml / 225 g = 3 x 1 jégkrém | 
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Pisztácia:Tartalmazhat
Egyéb információk
6 x 1 jégkrém = 225 g e
Tárolás
Tárolás -18°C alatt. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a csomagolás oldalán.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144 www.magnumicecream.com www.instagram.com/magnum
Termék információk
Élvezd a Magnum Klasszik élémyét a 3 darabos multipackban! A krémes vanília jégkrémet roppanós tejcsokoládé bevonat teszi ellenállhatatlanná. Tökéletes választás minden alkalomra!
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144
Előírt terméknév
Classic vaníliás jégkrém tejcsokoládé bevonattal (28%).
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Nutrition Other Text
1 jégkrém = 100 ml = 75 g, 300 ml / 225 g = 3 x 1 jégkrém
 Nincsenek beküldve vélemények   
 Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 