Összetevők
Tojás nélküli száraztészta (durumbúzadara),Jódozott só,Élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só),Cukor,Szárított zöldségek 2% (sárgarépa, vöröshagymapor, petrezselyemlevél, fokhagymapor),Növényi olajok (pálma, napraforgó),Kukoricakeményítő,Kurkuma,Természetes aromák,Színezék: karamell,Étkezési sav: citromsav,SzerecsendióTápanyagok
100 ml levesben | 250 ml levesben | RI %* egy adag készételben | |
---|---|---|---|
Energia | 116 kJ | 289 kJ | |
27 kcal | 68 kcal | 3% | |
Zsír | 0,2 g | 0,6 g | 1% |
- amelyből telített zsírsavak | 0,1 g | 0,3 g | 1% |
Szénhidrát | 5,1 g | 12,7 g | 5% |
- amelyből cukrok | 0,8 g | 2,1 g | 2% |
Rost | 0,3 g | 0,8 g | - |
Fehérje | 1,0 g | 2,6 g | 5% |
Só | 0,89 g | 2,2 g | 37% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
250 ml leves 20,6 g porból készül. A csomag 3 adagot tartalmaz. | |||
Ha gyermekének készíti, az adagot a gyermek korához mérten változtassa. |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Étkezési javaslat: A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként fogyassza levesét szendviccsel és egy pohár vízzel.
Tárolás
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kérdése van? Forduljon hozzánk! Nestlé Fogyasztói Szolgálat 1388 Budapest, Pf. 85. 06-80-442-881 www.nestle.hu Receptötletekért keresse fel: www.maggi.hu www.facebook.com/MaggiMagyarorszag
Gyártói információk
Nestlé - Jó étellel teljes az élet®
Forgalmazó címe
Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 7.
Előírt terméknév
Erőleves cérnametélttel
Cég címe
1388 Budapest, Pf. 85.
Nutrition Other Text
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). 250 ml leves 20,6 g porból készül. A csomag 3 adagot tartalmaz. Ha gyermekének készíti, az adagot a gyermek korához mérten változtassa.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!