Összetevők
Étkezési só,Fűszerek (tört feketebors, mustármag, koriandermag, fűszerpaprika, tört cayenne bors, zellerlevél, kakukkfű),Szárított zöldségek (vöröshagyma, fokhagyma, metélőhagyma),Barna nádcukor,Ecetpor (maltodextrin, ecet),Csípősségmentes paprikaolajTápanyagok
| 100 g termékben | |
|---|---|
| energia | 854 kJ/204 kcal | 
| zsír | 6,3 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,5 g | 
| szénhidrát | 26 g | 
| amelyből cukrok | 10 g | 
| fehérje | 6,7 g | 
| só | 46,9 g | 
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmaz
Mustár:Tartalmaz
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Adagolás: A tasak tartalma 1-1,2 kg sertés lapocka, vagy sertés tarja elkészítésére elegendő.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. www.szilasfood.hu
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el, 2 teáskanál sűrített paradicsommal vagy ketchuppal, 4 evőkanál étolajjal és kb. 3 evőkanál vízzel, hogy egy sűrű keveréket kapjunk. Ezzel a keverékkel alaposan dörzsöljük be a húst és egy mélyebb lábasban, pár perc alatt, minden oldalát kissé pirítsuk körbe. A maradék fűszeres keveréket keverjük el 2 teáskanál mustárral, 1 teáskanál balzsamecettel és 0,5-1 dl vízzel. Ezt a keveréket öntsük a húsra. Az edényt fóliával szorosan lefedve 140-150°C sütőben 3-4 órát süssük. Pulled porkunk akkor készült el, ha villával szálaira tudjuk szedni a sültet. Hamburger zsömlét felezzük meg, és mindkét felét grillezzük meg. A húst szálaira tépkedjük, amit a zsömlére halmozunk és ízlés szerint meglocsoljuk a húslével. Sajt, csemegeuborka és saláta is kerülhet a szendvicsbe.
Előírt terméknév
Fűszerkeverék
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
 