Összetevők
Tengeri só,Fűszerpaprika őrlemény (édes, csípős) (23%),Szárított fokhagyma,Ízfokozó (nátrium-glutamát),Őrölt feketeborsTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 694 kJ/166 kcal |
zsír | 3,4 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
szénhidrát | 20 g |
- amelyből cukrok | 7,9 g |
fehérje | 7,8 g |
só | 42,4 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel.)
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Receptajánlat Sült burgonya Hozzávalók: 1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Előírt terméknév
Paprikás sültkrumpli fűszersó
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!