Összetevők
Tengeri só,Fűszer őrlemények (négyféle bors keverék (feketebors, zöldbors, rózsabors, fehérbors) (13,5%), mustármag (10,8%), koriander mag, oregánó),Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma),Ecetpor (maltodextrin, ecetsav),Dextróz,Maltodextrin,PapainTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 670 kJ / 160 kcal |
zsír | 4,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
szénhidrát | 24 g |
- amelyből cukrok | 6,3 g |
fehérje | 6,1 g |
só | 54,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl étolajjal, majd ebbe a keverékbe forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk, és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap,hónap,év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Termék információk
A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Receptajánlat Körtével töltött, tejszínes sertéskaraj Hozzávalók: 1 tasak négyborsos mustáros gyorspác fűszerkeverék, 8 szelet kicsontozott sertéskaraj (1-1,5 cm vastagságú), 4 db nagyobb kemény húsú körte, 2 dl tejszín, egy fahéj darab, 6 szem szegfűszeg, 1 evőkanál cukor. A megtisztított körtéket apró kockákra vágjuk és fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, és annyi vízzel, amennyi ellepi forrástól számított 2-3 percig főzzük, majd lecsepegtetjük. A hús szeletek oldalán bemetszést ejtünk, egy kis zsebet alakítunk ki, és megtöltjük körtével, a nyílást hústűvel zárjuk le. A megtöltött húst serpenyőben elősütjük, majd tepsibe helyezzük és fólia alatt megpároljuk, majd a fóliát levéve készre sütjük. A serpenyőben a húslét a tejszínnel, és a megmaradt körtével összeforraljuk. Az elkészült húst rizskörettel és a mártással tálaljuk.
Előírt terméknév
Gyorspác négyborsos-mustáros fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez.
Cég címe
2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!