A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Lucullus négyborsos-mustáros gyorspác fűszerkeverék 37 g

Lucullus négyborsos-mustáros gyorspác fűszerkeverék 37 g
Gyártó: SZILASFOOD KFT
Cikkszám: 345792004
269 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 20 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Tengeri só,Fűszer őrlemények (négyféle bors keverék (feketebors, zöldbors, rózsabors, fehérbors) (13,5%), mustármag (10,8%), koriander mag, oregánó),Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma),Ecetpor (maltodextrin, ecetsav),Dextróz,Maltodextrin,Papain

Tápanyagok

 100 g termékben
energia670 kJ / 160 kcal
zsír4,6 g
- amelyből telített zsírsavak0,3 g
szénhidrát24 g
- amelyből cukrok6,3 g
fehérje6,1 g
54,5 g

Allergiával kapcsolatos információk


Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat

Gyártó címe

Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl étolajjal, majd ebbe a keverékbe forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk, és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap,hónap,év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

További leírás

Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu

Kapcsolat

Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.

Termék információk

A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.

Márka információk

Lucullus - Egy kis plusz

Receptek

Receptajánlat Körtével töltött, tejszínes sertéskaraj Hozzávalók: 1 tasak négyborsos mustáros gyorspác fűszerkeverék, 8 szelet kicsontozott sertéskaraj (1-1,5 cm vastagságú), 4 db nagyobb kemény húsú körte, 2 dl tejszín, egy fahéj darab, 6 szem szegfűszeg, 1 evőkanál cukor. A megtisztított körtéket apró kockákra vágjuk és fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, és annyi vízzel, amennyi ellepi forrástól számított 2-3 percig főzzük, majd lecsepegtetjük. A hús szeletek oldalán bemetszést ejtünk, egy kis zsebet alakítunk ki, és megtöltjük körtével, a nyílást hústűvel zárjuk le. A megtöltött húst serpenyőben elősütjük, majd tepsibe helyezzük és fólia alatt megpároljuk, majd a fóliát levéve készre sütjük. A serpenyőben a húslét a tejszínnel, és a megmaradt körtével összeforraljuk. Az elkészült húst rizskörettel és a mártással tálaljuk.

Előírt terméknév

Gyorspác négyborsos-mustáros fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez.

Cég címe

2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett